Duoschilders

Schildersbedrijf uit Nijkerk

Buitenschilderwerk.


Als buitenschilder verzorgen wij graag de buitenkant van uw woning. Uw geveltimmerwerk dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals regen, maar ook de hitte. Een goede bescherming in combinatie met het schilderwerk zal er voor zorgen dat uw woning in een perfecte conditie blijft en dat u hiervan jarenlang plezier zult hebben.


Onderhoud betaalt zichzelf terug

   

Een buitenschilder dient zich niet alleen bezig te houden met het schilderwerk zelf wanneer hij of zij een kwalitatieve dienstverlening wenst te bieden. Wij zorgen er als erkend schildersbedrijf daarom niet alleen voor dat we het schilderwerk op een professionele manier aanbrengen, maar wij plegen ook het nodige onderhoud om er voor te zorgen dat de verf mooi zal blijven, ook wanneer het weer er alles aan probeert te doen dit te voorkomen. Met het juiste onderhoud kunt u zorgen voor het mooiste schilderwerk, dat wij als buiten schilder natuurlijk graag voor u aanbrengen.


Het totaalplaatje is wat telt

   

Wanneer wij als buiten schilder uw schilderwerk onder handen nemen kijken we naar het totaalplaatje en niet alleen naar de verf die we aanbrengen. Natuurlijk zal dit de kern van de werkzaamheden vormen, maar wij brengen het geveltimmerwerk in een optimale conditie om er zo voor te zorgen dat dit er ook na een paar jaar nog als nieuw uit zal zien. In tegenstelling tot bij een buitenschilder die zich alleen richt op het kleuren van het gewenste gedeelte zullen wij er hiermee voor zorgen dat u op de lange termijn gemakkelijk op de kosten van het onderhoud zult kunt besparen. Als erkend schildersbedrijf bieden wij u hiermee een investering die zichzelf eenvoudig terug zal verdienen.


Kwaliteit staat voorop

   

Als buitenschilder richten wij ons in alle aspecten van het schilderwerk en het onderhoud op de kwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten op dit gebied.